browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Praktijk

Wij zijn Janneke en Gean, samen vormen wij verloskundigepraktijk Volle Maan.

Wij zijn een kleinschalige en deskundige praktijk, waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat. Wij bieden professionele verloskundige zorg, die gericht is op individuele wensen en behoeften van u en uw partner. Wij hebben een goede samenwerking met andere disciplines in de omgeving. Maandelijks hebben we een overleg met een gynaecoloog om bijzonderheden bij cliƫnten te bespreken, op de manier kunnen we elke zwangere vrouw de juiste zorg geven. Daarnaast gaan wij regelmatig naar bijscholingen, zodat wij volgens de nieuwste inzichten blijven werken.

Wij zijn beide geregistreerd in het BIG-register en in het Kwaliteitsregister van verloskundigen van de KNOV.

Graag stellen wij ons persoonlijk aan u voor bij ‘wie zijn wij?’

 

Indien een van de verloskundigen afwezig is, worden wij bijgestaan door een waarnemend verloskundige. Wij informeren u tijdens onze spreekuren over het inzetten van onze waarneemster. Zij stelt zich graag aan u voor bij ‘waarneming’.

Af en toe begeleiden wij een student verloskunde. Afhankelijk van het studiejaar zal zij steeds meer handelingen zelfstandig gaan verrichten. Wij blijven altijd eindverantwoordelijk en zullen de student nooit alleen met u laten. Indien u de aanwezigheid van een student niet op prijs stel, kunt u dit bij de verloskundigen aangeven. De aanwezigheid van een student wordt in onze wachtkamer aangekondigd.